Swarovski uitproberen met je telefoon
Dated dinsdag 6 december 2011; comments

Reclame hoeft niet alleen maar te gaan over aanbiedingen. Soms is het genoeg iemand het voordeel van je product te laten ervaren. En dat is precies wat Swarovski doet met de nieuwe app.

De de nieuwe app laat je swarovski's producten uitproberen op bekende en vrienden. Door middel van augmented reality projecteer je de producten op de persoon voor je camera. Zo kan je thuis of onderweg toch de ervaring hebben van een lekker dagje winkelen.

HTML 5, de ultieme vervanger voor Flash
Dated dinsdag 6 december 2011; comments

HTML 5 bevat veel nieuwe functies en elementen. Het nadert steeds meer de functionaliteit die Flash al biedt. Maar wat heeft HTML 5 nog meer te bieden? De tijd zal het ons leren.

Voornamelijk voor mobiele apparaten zijn veel voordelen te noemen.

Dated dinsdag 6 december 2011; comments

Een van de dingen die ze Apple beter dan wie dan ook onder de knie hebben is design. Heldere kleuren en mooie iconen maken de iPhone en iPad een plezier om te gebruiken. Ben jij ook zo'n fan van Apples desing, maar zit je vast aan Windows? Dan heeft iPadian voor jou de oplossing:

Boeken kopen onderweg: Bruna gaat mobiel
Dated dinsdag 6 december 2011; comments

Alle geruime tijd heeft Bruna een webwinke. Sinds kort is deze echter ook goed mobiel bereikbaar op m.bruna.nl. Voor ons een reden om eens te kijken hoe het online kopen van boeken bevalt.

Silverlight: afgelopen of doorstart?
Dated maandag 5 december 2011; comments

Ooit bracht Microsoft Silverlight naar buiten als de grote vervanger voor Flash. Silverlight zou een meer open technologie worden die tevens beter aansluit bij de producten van Microsoft. Alhoewel Silverlight op diverse plekken voet aan de grond heeft gekregen is het nooit het succes geworden waar Microsoft op hoopte.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power