3 stappen om van een social media ramp een succes te maken
Dated woensdag 2 november 2011; comments

Veel bedrijven houden zich verre van social media, Bang dat de goedbedoelde campange omslaat in een hetze. En niet geheel onterecht; er zijn legio voorbeelden van social media campagnes "gone bad". Het meest bekende voorbeeld echter, Youp van't Hek tegen T-Mobile, lag aan het feit dat T-Mobile juist niet (voldoende) aanwezig was op twitter.

De 6 vormen van mobile marketing
Dated woensdag 2 november 2011; comments

Voor websites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel is de conversie op mobiel erg laag. Zeker als de concurent producten eenvoudiger weet te verkopen via mobiel. Of met een eenvoudige mobile website veel sterker zijn merk neer zet.

HTML5 Websockets: de snelweg lang HTTP
Dated woensdag 2 november 2011; comments

Een van de meest beperkende factoren voor webapps is het HTTP protocol. Hoe klein en snel de data ook is die verzonden moet worden, de vertraging in het protocol maakt het onmogelijk werkelijk razendsnelle webapps te bouwen.

In de specificatie voor HTML 5 zijn daarom de websockets opgenomen. Websockets zijn voornamelijk bedoelt voor snelle commicatie van kleine hoveelheden data. Juist op het punt waar HTTP, door de tijd die het kost een verbinding te leggen, de meeste vertraging geeft.

Banken en telecomproviders zien steeds meer toepassingen voor mobiel betalen
Dated woensdag 2 november 2011; comments

In september 2010 zijn de 6 partijen bekend dat zij onder de werknaam Six Pack een basis zouden gaan leggen voor mobiel betalen in Nederland. De betrokken partijen zijn:


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power