Browser op iOS 5 is meer dan 2 keer zo snel als op iOS 4
Dated zondag 30 oktober 2011; comments

iOS 5 kwam met diverse verbeteringen, zoals spraakbesturing met Siri en online opslag met iCloud. De belangrijkste verbering zit hem echter in de snelheid van de browser.

New Relic voerde een test uit door het meten van de laadsnelheid van meer dan 3000 webapps. De gemiddelde laadtijd van een webapp op iOS 4 is 9.6 seconden. iOS 5 heeft daarentegen voor het laden van de webapp maar 4.2 seconde nodig. Dit maakt iOS 5 ruim twee keer zo snel in het browsen.

Online reclamefolders: creƫer een hype rond je akties
Dated zondag 30 oktober 2011; comments

Nederlandse grootste hobby, zegeltjes sparen is langzaam aan het uitsterven. Steeds minder mensen knippen de de zegeltjes van de Douwe Egberts pakken. Ook om een coupon uit de krant knippen voor een bepalde korting, nemen nog weigingen de moeite.

Dated zaterdag 29 oktober 2011; comments

Mobiel internet maakt een vliegensvlugge opmars. Dit betekent dat het steeds belangrijker wordt om ook een goede mobiele online presence te hebben. Maar wat betekent dit voor u. Wat zou u moeten doen? 5 opties:

Social media moeheid
Dated vrijdag 28 oktober 2011; comments

Josh Spear is een van de jongste, maar ook een van de meest invloedrijke marketing stategisten van het moment. In een recent interview gaf hij zijn blik op social media media moeheid en de toekomst van mobiel.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power