Blog

<< 1 2 3 4 5 6 7
Hoe je een top 10 positie krijgt in Google
Dated zondag 12 januari 2014; comments

In de afgelopen maanden heeft Google enorme aanpassingen gemaakt in de manier waarop het de posities van websites bepaald. Veel van de techieken en manieren om hoog in Google te komen zijn niet meer relevant of gewijzigd. Het is nu eerlijker, ook naar kleinere partijen, dus iedereen kan weer meedoen. Het is dus tijd voor een update over wat wel en wat niet werkt om hoog in Google te komen.

De Samsung test voor mobiele websites
Dated zaterdag 11 januari 2014; comments

Apple heeft de markt voor smaptphones opengebroken met de iPhone. het is echter Samsung die de markt nu domineert met de Samsung Galaxy reeks. En nu meer en meer mensen op het internet surfen met hun smartphone, wordt het tijd voor de smartphone test voor uw website.

Voorbeelden van succesvolle QR campagnes
Dated zaterdag 11 januari 2014; comments

QR codes, je bent er helemaal weg van of je ziet er niets in. Ze zijn keer op keer dood verklaard door experts, maar lijken meer levens te hebben dan een kat. Als experts aangeven dat de QR code dood is, waarom wordt deze dan nog steeds gebruikt en aanbevolen? Omdat de belangrijkste reden dat de QR code vaak faalt niet ligt aan de techniek, maar aan het gebruik er van. Hier zijn vier voorbeelden van waarbij QR codes succesvol zijn ingezet:

Kleurenpaleten voor je website
Dated vrijdag 27 december 2013; comments

In het artikel over de keuze van kleuren voor je website hebben we aangegeven welk effect verschillende kleuren hebben. Omdat kleuren van nature een bepaalde uitwerking hebben, is het dus belangrijk om hiermee rekening te houden als je de kleuren voor je website bepaald. Wanneer je de hoofdkleur(en) van je website hebt bepaald, breekt de volgende uitdaging aan: hoe ga ik het pallet samenstellen?

Tips om het perfecte feedback formulier te maken
Dated donderdag 26 december 2013; comments

Feedback formulieren staan niet in het standaard lijstje van essentiƫle onderdelen voor een website zoals een homepage, een contactpagina en een zoekfunctie. Zonde, want feedback formulieren hebben een vitale rol in het verbeteren van je website en deze zodoende beter aan te passen aan de behoeften van je publiek. Als je het feedback formulier in dit licht bekijkt wordt het meer dan een simpele toevoeging. Het wordt een essentiƫel onderdeel wat je precies goed wil krijgen:

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power