Blog

<< 1 2 3 4 5 6 7
Dated maandag 9 december 2013; comments

Niet iedereen leest nieuws of opiniestukken op dezelfde manier. De ene persoon leest rustig de hele NRC van begin tot einde uit, de ander leest 's ochtends alleen snel even de koppen in de Metro. Ook online leest ieder het nieuws en blogs op zijn eigen manier.

Nieuwe app store concureert met zowel Apples App Store als Android Market
Dated zaterdag 7 december 2013; comments

HTML 5 geeft ontwikkelaars een platform waarin ontwikkeld kan worden voor alle mobiele toestellen. Een kritiek blijft echter dat de app dan niet beschikbaar is in een app store, met bijbehorend verdien model.

Open App market brengt daar verandering in. De Open App Market is een app store voor HTML 5 webapps. Hiermee is het beschikbaar op- en voor alle smartphones. De Open App Market werkt op vergelijkbare manier is de al bestaande app stores. Er zijn zowel bestaande als betaalde apps beschikbaar.

Hoe maak ik mijn website populair?
Dated donderdag 5 december 2013; comments

Iedereen met een website ziet graag honderden bezoekers per dag langskomen. Je hebt immers de website niet gemaakt om er zelf naar te kijken, je wil bezocht worden en succesvol zijn. Maar hoe doe je dat? Huur je SEO experts in? Spendeer je uren per dag aan social media? Koop je advertenties in bij Google Adwords of op andere plekken? Iedereen die kent heeft hier waarschijnlijk wel een menig over, maar je zal toch zelf moeten uitvinden wat werkt voor jou. Probeer elke optie en controleer de resultaten. Ga alleen door met dagene wat resultaten opleverd. Ga hiermee door to je precies weet waar jij met jouw website and snelst en/of goedkoopst succes mee boekt.

Meet je adwords conversie
Dated vrijdag 18 oktober 2013; comments

Geen enkele beheerder van een webshop of webshop schuwt een een beetje extra omzet. En de basis voor die extra omzet is vaak het genereren van meer verkeer naar de website. Bijvoorbeeld door het gebruik van een adwords campagne. Een adwords campagne garandeerd meer verkeer naar de website, maar garandeerd het ook die hogere omzet? Je bent je er waarschijnlijk pijnlijk van bewust wat de adwords kosten, maar weet je ook wat ze opbrengen?

Mobiele websites worden anders gebruikt
Dated maandag 30 september 2013; comments

Met het groeinde aantal smartphones in Nederland neemt ook het aantal mobiele websites op het internet toe. Een mobiele website is een website die specifiek ontworpen is voor smarphones. De meeste bedrijven hebben zowel een website voor laptop en pc gebruikers en een aparte, mobiele versie voor smartphones.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power