Blog

Navigatiesysteem als HTML 5 widget
Dated woensdag 21 december 2011; comments

Als nieuwste bewijs dat de browser de killer app is op mobiele apparaten, brengt TeleNav een volledige HTML 5 implementatie van TomTom achtige applicatie. De applicatie geeft de eindgebruiker een stap voor stap routebeschrijving naar de opgegeven locatie. Net als traditionele navigatiesoftware gebruikt het GPS om te bepalen waar de gebruiker zich bevind. In dit geval via de GPS mogeljkheden in HTML 5.

Betere graphics in HTML 5 apps en spellen dankzij appMobi
Dated woensdag 21 december 2011; comments

Alhoewel HTML 5 de mogelijkheden voor ontwikkelaars enorm verbreed, blijven er altijd opties over die niet mogelijk zijn. Maar net zo als hier voor de komst van HTML5 een oplossing voor werd gevonden door bepaalde technieken te combineren, is er bij HTML 5 altijd een mouw aan te passen.

Leer van de beste: hoe de BBC zijn apps maakt
Dated woensdag 21 december 2011; comments

In een openhartig artikel legt Chris Elphick, senior designer bij de BBC, uit hoe de BBC iPlayer App tot stand is gekomen. Hij gaat hierbij in op de uitdagingen waar zij voor stonden, de oplossingen waar ze mee zijn gekomen en het proces wat daartoe heeft geleid.

Stap voor stap hoog scoren in Google Mobile
Dated woensdag 21 december 2011; comments

In een artikel gisteren hebben we de impact van Google Mobile behandeld. Maar hoe scoort je daadwerkelijk hoog in Google Mobile? Hierbij een stap voor stap beschrijving:

Tips, tutorials, tools en API voor het maken van mobile websites en apps
Dated dinsdag 20 december 2011; comments

Het maken van een mobile website of app heeft enige voeten in de aarde. Zeker als je het maximale wil halen uit de mogelijkheden die telefoons, tablets en social media te bieden hebben. Om je op start te helpen hierbij een lijst met tutorials, API en tools om zelf mobile websites en apps mee te maken:

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power