4 stappen voor een effectief Twitter account
Dated vrijdag 23 december 2011; comments

Steeds meer bedrijven geven aan dat ze twitter gebruiken, of gaan gebruiken, voor marketing doeleinden. Terecht, want Twitter geeft bedrijven een veel breder publiek. Wli je als bedrijf echter echt winst halen uit je Twitter inspanningen is de juiste aanpak wel vereist:

Greenpeace gebruikt QR codes en smartphones voor registratie
Dated vrijdag 23 december 2011; comments

Bij de opening van hun schip, de Rainbow Warrior III, maakte Greenpeace gebruik van de laatste mobile technieken. Greenpeace nodigde 90.000 supporters van dit goede doel uit voor de opening. Allen ontvingen een uitnodiging met daarop een QR code. Deze QR codes werden gescant bij aankomst.

Meer apps in China dan in de V.S. in 2012
Dated vrijdag 23 december 2011; comments

Distimo geeft in zijn meest recente rapport een enorme steiging aan in het aantal apps dat wordt gedownload in China. Waar de chinezen in het begin van 2012 nog verantwoordelijk waren voor 18% van de iPhone apps, is dat in november al gestegen tot 30%. Reken je de iPad downloads mee komt China zelfs tot 50% van alle download apps. Het aantal downloads van apps voor Apple zijn in het afgelopen jaar verzesvoudigd. De verwachting is dat China volgend jaar de V.S. inhaalt in het totaal aantal downloads.

Onderzoek: apps waanzinnig effectief als marketing tool
Dated vrijdag 23 december 2011; comments

In een recente studie worden de ervaringen die marketeers al langer hadden bevestigd: apps en webapps zijn waanzinnig effectief als marketing tools.

Volgens de onderzoekers kunnen verkopers met apps de problemen oplossien die voortkomen uit de verschuiving van de advertentiemarkt van tv naar mobiel. Door apps te gebruiken kunnen klanten "praten" met het merk, in plaats van andersom. Ook kunnen klanten zelf bepalen hoe veel persoonlijke informatie zij willen afstaan aan het merk.

Firefox 9 voor Android features en demo video
Dated vrijdag 23 december 2011; comments

Firefox 9 voor Android, welke recent werd gelanceerd, bevat weer enkele indrukwekkende nieuwe features. De nieuwe interface maakt het o.a. veel geschikter voor gebruik op grotere schermen, zoals bij tablet. Hierbij sluit Firefox aan op Android Ice Cream Sandwich, de versie van Android die zowel op tablets als op smartphones kan draaien.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power