Mobiele weergave voor mobiele bezoekers van je website
Dated woensdag 7 december 2011; comments

Steeds meer mensen surfen op het web via hun mobiel. Onlangs melde nu.nl zelfs dat de helft van de bezoekers via hun mobiel op nu.nl was gekomen. Hoog tijd dus om te zorgen dat ook uw bedrijfsinformatie goed te vinden en te lezen is op mobiel. Gelukkig kan dit nu snel en eenvoudig:

Van twitterdiscussie naar twitteroorlog
Dated woensdag 7 december 2011; comments

Elk bedrijf maakt het wel eens mee. Een klant of concurent die een net iets minder positief bericht plaatst op Twitter. De manieren waarop je hier op kan reageren zijn legio. Je kan het negeren, er fel tegen in gaan, er lakoniek op reageren of het tegedeel bewijzen. Bij freshdesk kozen ze echter voor een nog veel radicalere optie: maak er een hele website over.

Dated woensdag 7 december 2011; comments

Ruim een maand geleden is het uiterlijk van de Chrome Web Store geheel vernieuwd. Er is een veel grotere nadruk komen te liggen op het gebruik van beelden. Zo worden de apps weergegeven als blokken, waarbij de meeste ruimte is gereserveerd voor een logo of screenshot.

Zend Studio 9.0 maakt webapps maken makkelijker
Dated woensdag 7 december 2011; comments

Zend heeft met de komst van Zend Studio 9.0 zich voornamelijk gericht op het ontwikkelen van webapps in PHP. PHP is nog steeds de drijvende kracht achter de meeste websites, wat de ontwikkeling van webapps in PHP voor veel ontwikkelaars tot een logische stap maakt.

Angry Birds groter dan Google op mobiele advertentiemarkt
Dated woensdag 7 december 2011; comments

Tijdens de IGNITION conferentie deed de CMO van Rovia, de makers van het inmens populaire spel Angry Birds, een opvallende uitspraak. Volgens Rovio worden via Angry Birds meer advertenties getoond dan via Google. Dit zou Rovio tot de grootste speler op de mobiele advertentiemarkt maken. Alhoewel dit bericht moeilijk te verifiëren is, gaan de meeste experts er van uit dat het waar is of binnenkort waar wordt.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power