Googlebot-Mobile maakt SEO voor mobile noodzakelijk en winstgevend
Dated dinsdag 20 december 2011; comments

In de Webmaster Central Blog gaf ontwikkelaar Yoshikiyo Kato tekst en uitleg over Googlebot-Mobile. De Googlebot-Mobile doet zich tijdens het indexeren van pagina's voor als mobiele telefoon. Hierdoor worden alle websites die gericht zijn op mobile of een mobile variant hebben apart geindexeerd.

Overzicht van mobiel in 2011 (VIDEO)
Dated dinsdag 20 december 2011; comments

In deze video een overzicht van mobiele ontwikkelingen in 2011:

Gamification, spelenderwijs de omzet verhogen
Dated dinsdag 20 december 2011; comments

Smartphones hebben de aandacht voor gamification weer doen oplaaien. Gamification is een manier van reclame maken, waarbij spelelementen worden gebruikt om de (potentiele) klant meer betrokken te maken of meer te laten komen. Het gaat hierbij dus niet om het verkopen van het spel, of extra's bij het spel. Het spel is slechts een leuk middel om de klant te bewegen richting de daadwerkelijk verkoop.

De 8 belangrijkste mobiele trends van 2012
Dated dinsdag 20 december 2011; comments

2012 lijkt het jaar van mobiel te gaan worden. Dit betekend een omslag voor zowel consumenten als bedrijven. Hierbij de 8 belangrijkste trends om in 2012 rekening mee te houden:

Webapps nemen mobile, Facebook en Windows over
Dated donderdag 8 december 2011; comments

HTML5 lijkt alle verdeeldheid over de te gebruiken technieken te deon verstommen. In het verleden zette elke partij zijn eigen techniek in voor bepalde functionaliteit. Zo hadden we Adobe versus Silverlight en nu iOS versus Android. Langzaam lijkt de bescherming van het eigen kamp over te gaan in een unanieme omarming van HTML 5.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power