E-mail opnieuw uitgevonden voor mobiel
Dated donderdag 29 december 2011; comments

Mobiele aparaten veranderen de manier waarop wij omgaan met e-mail. We hebben 24 uur per dag toegang tot e-mail. Vaak kiezen we er echter voor e-mail niet te behandelen. Dit kan betekenen dat we de mail maar deels lezen of volledig lezen, maar er geen gevolg aan geven.

5 meest gelezen artikelen over mobile in 2011
Dated dinsdag 27 december 2011; comments

Het afgelopen jaar hebben wij de bericht over diverse thema's rondom mobile. Sommige artikelen deden meer stof opwaaien dan andere. Een overzicht van de 5 meest gelezen artikelen:

Niet naar de toekomst kijken is de enige manier om bij te blijven
Dated dinsdag 27 december 2011; comments

De ontwikkelingen op het gebied van mobile volgen elkaar in een rap tempo op. Om bij te blijven concentreren bedrijven zich continu op zowel de huidige situatie als de mogelijke toekomstige situaties. Dit klinkt op zich logisch. Wie niet bij blijft verliest de aandacht van de doelgroep.

Mobile 2011: een overzicht van de belangrijkste blogs, discussies en reviews
Dated dinsdag 27 december 2011; comments

2011 is een turbulent jaar geweest omtrent het ontwerp mobile. HTML 5 ontwikkelde zich in een rap tempo en gaf mobile websites steeds meer mogelijkheden. Dit gaf op zijn beurt weer de discussie tussen native apps en webapps een nieuw vuur. Ook het gebruik van mobile in marketing heeft in 2011 een vlucht genomen.

Maak nog voor het nieuwe jaar een eigen mobiele website
Dated dinsdag 27 december 2011; comments

Bij de start van het nieuwe jaar komen altijd de goede voornemens weer op tafel. Zowel persoonlijk als zakelijk. Vorig jaar was het de meest voorkomende internet-voornemen om meer aanwezig te zijn op social media. Nu social media gemeengeod zijn gewoorden zullen de meeste zich in 2012 gaan richten op mobile.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power