Apps gaan dezelfde kant op als de cd-rom (de prullenbak)
Dated donderdag 10 november 2011; comments

In een recent interview gaf Jay Sullivan, vice president van Mozilla products, zijn visie op mobiele apps. En deze loog er niet om: het einde van het tijdperk van de mobiele apps is voorbij.

tablets, mobiel of desktop?
Dated woensdag 9 november 2011; comments

Dat dekstop websites niet goed draaien op een smartphone is iedereen over uit. Het scherm is te klein, het gebruik van invoer velden onhandig en technisch is er minder mogelijk (b.v. Flash). Hoe zit dit echter bij tablets? Rekenen we die tot mobiel of tot desktop (waar ook laptops onder vallen).

De 3 gouden regels voor viral marketing via mobile
Dated dinsdag 8 november 2011; comments

Geeft iets weg via je mobile website wat nergens anders te krijgen is:

Zorg dat de mobile website een vonst wordt voor de bezoeker. Iets wat de bezoeker simpel moet delen met zijn vrienden. Alleen dit gevoel kan een viral campagne tot een succes maken.

Per ongeluk in de cloud terecht gekomen
Dated dinsdag 8 november 2011; comments

Voor velen klinkt de cloud als een enorm monster. Iets waar grote technische vaardigheden voor zijn vereist. Iets wat alleen is voorbehouden aangrote multinationals. Iets waar je waarschijnlijk mee geconfronteerd wordt als je werkgever besloten heeft dat het bedrijf ook "in de cloud" gaat.

Mozilla komt met een OS voor smartphones: Boot 2 Gecko
Dated dinsdag 8 november 2011; comments

Het project Boot 2 Gecko staat al langer in de steigers. Dat wil zeggen: Mozilla, onder andere bekend van de browser Firefox,  heeft al herhaaldelijk aangekondigt zich daar mee bezig te willen houden. Om te laten zien dat het menens is heeft Mozilla nu een roadmap vrijgegegeven.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power