HTML 5: de 6 belangrijkste trends
Dated donderdag 8 december 2011; comments

HTML 5 opent een wereld van mogelijkheden voor ontwerpers. Zo veel, dat velen niet weten waar te beginnen met innoveren. Laat staan dat de gemiddelde gebruiker weet wat hij volgend jaar bij websites kan verwachten. De belangrijkste 6 trends op een rij:

Dated woensdag 7 december 2011; comments

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over mobile, mobiele websites, webapps en HTML 5? Volg ons dan één van de volgende kanalen:

Email aanpassen voor mobile minstens zo belangrijk
Dated woensdag 7 december 2011; comments

Terwijl bij het ontwerpen van websites tegenwoordig altijd wel rekening wordt gehouden met mobiele apparaten, blijft de nieuwsbrief nog altijd in zijn huidige vorm. Dit terwijl de verplaatsing van PC naar mobile bij mail nog sneller gaat dan bij het web.

5 tips om efficenter aan je website te werken
Dated woensdag 7 december 2011; comments

Je hebt elke dag een doel nodig om naar toe te werken. Anders wijk je langzaam van je plan af en moet je elke week concluderen dat je je grotere doelen niet hebt gehaald. Het is het best om je doel op te schrijven. Het brein is nog al visueel ingesteld en een doelstelling die je gezien hebt krijgt dus meer waarde in je hoofd.

De evolutie van online marketing (altijd op zoek naar de hype)
Dated woensdag 7 december 2011; comments

Over de afgelopen deccenia is online marketing uitgegroeid tot één van meest gebruikte vormen van marketing. Online marketing is vanaf de start een race geweest om met het gebruik van de nieuwste technologieën de aandacht van de klant te winnen. Een kort overzicht van de evolutie van online marketing.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power