Blog

Dated dinsdag 14 februari 2012; comments

Met de opkomst van mobile veranderd de manier waarop je je doelgroep aanspreekt. Voor desktop websites geld dat de bezoeker op dezelfde plek blijft. Ook zie je vaak dat een website veel bezoekers krijgt tijdens kantooruren, of juist erbuiten, afhankelijk van de doelgroep. Beide regels gelden voor mobiele websites niet.

Kunnen smartfoons ook tegen de kou?
Dated dinsdag 7 februari 2012; comments

Nu het buiten koud is, is natuurlijk de vraag of onze smartfoons hier ook tegen kunnen. Het Finse pc-blad MikroPC heeft hier een onderzoek naar gedaan.

De iphone 4S is het slechts bestand tegen de kou, deze gaat al uit bij -10. Galaxy S II-smartphone van Samsung schakelde zichzelf pas uit bij een temperatuur van 35 graden onder nul. Twee ouderwetse GSM-telefoons, Nokia C1-01 en de vijf jaar oude Nokia E65, hielden het uit tot 40 graden onder nul.

Smartphones verslaan tablets en laptops
Dated maandag 6 februari 2012; comments

De groei van de smartphones zit zo in de lift dat het aantal wereldwijde verkopen voor het eerst die van de PC overtreffen. Dit meldt NU.nl op basis van onderzoek van Canalys.

Dated maandag 30 januari 2012; comments

In de compagnes voor preseidentscandidaat wordt in de VS veel gebruik gemaakt van mobile marketing. Ongeveer 35% van de amerikanen heeft inmiddels een smartphone. Dat betekend dat 35% van de amerikanen altijd en direct toegang heeft tot politieke informatie, al dan niet gekleurd. En dat is precies waar de campagnes nu op sturen.

Dated maandag 30 januari 2012; comments

Met HTML 5 wordt het web een stuk dynamischer en visueler. Om deze nieuwe mogelijkheden eenvoundig te gaan gebruiken in je ontwerp zijn goede tools onmisbaar:

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power