Blog

Pijnlijke SEO missers die je beter kan vermijden
Dated dinsdag 15 mei 2012; comments

CMS-en bieden websitebeheerders steeds meer mogeljkheden om de SEO zelf uit te voeren. En alhoewel de taken (zoals het maken van custom url's) eenvoudig uit te voeren zijn, heeft het kiezen van de juiste strategie vaak wat meer ervaring nodig. Enkele valkuilen om te vermijden:

5 tips voor marketing via mobiel
Dated vrijdag 11 mei 2012; comments

Van het feit dat websites niet het enige online middel zijn om met uw klanten in contact te komen hoeven wij u waarschijnlijk neit te vertellen. Hoe vaak leest u uw mail wel niet op uw telefoon. Hoe vaak bezoekt u niet even snel een website op uw smartphone. Maak hoe zorgt u er voor dat uw klanten (die dit ook doen) optimaal via mobiel met uw contact kunnen komen en blijven. Vijf tips voor mobile marketing:

Windows Phone kan nog niet overtuigen
Dated dinsdag 20 maart 2012; comments

Microsoft zet steeds verder in op Windows Phone. Door de samenwerking met Nokia hebben ze een marktaandeel gekocht en door ook de Metro interface naar Windows 8 te brengen zou iedereen overtuigd moeten raken van het gemak van dit concept. Windows Phone is echter nog geen overtuigend succes.

Dated maandag 20 februari 2012; comments

Steeds meer bedrijven ontwikkelen een app voor zowel smartphones als tablets. Bedrijfstechnisch gezien een logische beslissing. Je creeert een icoon op het startscherm van iemands telefoon of tablet en vergroot de kans dat de bezoeker een terugkerende bezoeker wordt.

Dated donderdag 16 februari 2012; comments

Vele mkb-ers moeten in hun marketing activiteiten opboksen tegen bedrijven met een vele malen groter budget. Hiermee is de slag om het adverteren bij voorbaat verloren. Gelukkig zijn er voor mkb-ers alternatieven die met wat meer tijd, maar minder geld, een relevant marktaandeel op kunnen leveren.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power