Blog

De grootste voordelen van HTML 5 voor je website
Dated vrijdag 6 januari 2012; comments

HTML 5 is voornamelijk bekend om de gave nieuwe truukjes die je er mee kan doen. Leuk voor de programeur op de zolderkamer, maar wat betekend HTML 5 voor de gevestigde websites?

Financial TImes koopt bouwer van webapp
Dated vrijdag 6 januari 2012; comments

Nadat de Financial Times uit onvrede over het nieuwe beleid van Apple gestopt was met iPhone en iPad apps, stortte het zich volledig op de webapps. Voor velen is de stap die de Financial Times hier heeft genomen een voorbode voor vele andere multionationals, die meer controle willen krijgen over de manier waarop ze zich aan de consument presenteren.

Waarom de veluwe de beste plek is om mobiele websites te ontwikkelen
Dated vrijdag 6 januari 2012; comments

HTML 5 en mobiele website hebben een enorme opmars gemaakt. Beide hebben niet alleen veel terrein gewonnen door veel ontwikkelaars enthousiast te krijgen. Ook technische zijn beide ver gekomen. Het is nu echter aan de ontwikkelaars om daadwerkelijk gebruik te gaan maken van alle mogelijkheden die HTML 5 biedt.

Micrososft: IE 6 bijna dood in Nederland
Dated vrijdag 6 januari 2012; comments

Microsoft is al gruime tijd bezig met de IE 6 Countdown Campagne. Op deze website is te zien hoe veel procent van de internetgebruikers in een bepaald land gebruik maken van IE 6. Zodra een het gebruik onder de 1% valt, komt het land in de Champignions lijst van Internet Explorer gebruikers. Op dat moment verlaard Microsoft IE 6 ook dood voor dat land. Een krachtig signaal naar systeembeheerders en -planners.

Dated vrijdag 6 januari 2012; comments

De hedendaagse mens is niet meer los te wrikken van zijn mobiel. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. Onderstaande infographics geeft mooi weer hoe mobiel ons leven beinvloed. Hoeveel zijn er van? Wat doen we er mee? En waar gaat het naar toe?

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power