Blog

Website en LinkedIn: het beste van twee werelden
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Steeds meer ondernemers hebben zowel een website als een LinkedIn-profiel. In wisselende mate zijn deze ondernemers op één van de twee actief. Bij al deze ondernemers komt vroeg of laat op: heb ik beide wel nodig.

De vier pijlers van een effectieve (bedrijfs)website
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Online verkopen van producten, online boekingen, in contact komen met (potentiële) klanten of informatie geven ter ondersteuning van het acquisitieproces. Alhoewel elke website wordt gemaakt met een bepaald doel, is dit doel in slechts enkele gevallen een leidraad voor het opzetten van de website.

Foto's en afbeeldingen voor op je website
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Foto's en afbeeldingen bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van de website. Tijd besteden aan de het uitzoeken van het juiste beeldmateriaal is dus zeker de moeite waard. Maar waar haal je dit vandaan?

Landingspagina's als motor voor conversie
Dated zondag 15 januari 2012; comments

In een website kun je meerdere landingspagina's opnemen. Een landingspagina is een pagina op je website waarmee je heel gericht bezoekers probeert te trekken en tot actie over te laten gaan. Dit bereik je door op een landingspagina twee technieken te laten samenkomen: aan de ene kant moet de pagina op de juiste zoekwoorden gevonden worden. Aan de andere kant moet er een duidelijke call to action op de pagina aanwezig zijn, die naadloos aansluit bij de verwachtingen waarmee bezoekers op de pagina terecht komen. Om beide technieken zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten, is het allerbelangrijkste: wat wil je met een landingspagina bereiken?

Gouden tips om jouw webwinkel beter te maken
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Webwinkels, ze groeien als kool. Elke dag komen er meer en meer webwinkels bij. Afgelopen jaar steeg de gezamenlijke omzet van al die ondernemingen zelfs tot meer dan 6 miljard euro. Maar hoe ziet een goede webwinkel er eigenlijk uit?

Website 24/7 zet hier de 10 belangrijkste tips op een rij:

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power