Webapps die je leven zo veel gemakkelijker kunnen maken
Dated zondag 13 november 2011; comments

Veel van ons houden mail en agenda al bij via de browser. Zo hebben we altijd en overal toegang tot onze afspraken. Er zijn echter nog veel meer webapps die het leven gemakkelijker maken. Een kleine greep:

Firefox voor Android
Dated zondag 13 november 2011; comments

Firefox voor Android is inmiddels bij versie 9. In deze versie komt Firefox steeds dichterbij de browsing ervaring die het al jaren biedt voor desktop gebruikers.

Eén van de verbeteringen die Mozilla door heeft gevoerd is het maken van bladwijzers. Gebruikers kunnen nu vanuit Firefox eenvoudig een bladwijzer toevoegen aan het home-scherm van Android. Een volgens Mozilla grote verbering is het master password systeem. Dit systeem versleuteld alle opgelsagen wachtwoorden, wat de veiligheid enkel ten goede kan komen.

2012: het juiste bericht op het juiste moment
Dated zondag 13 november 2011; comments

De afgelopen jaren zijn de jaren geweest van de content. Alles op het internet draait om de inhoud. Vorm en techniek zijn daar aan onderhevig geweest. Onder andere de social media hebben duidelijk laten zien dat de kracht van het internet zit in de communicatie.

Checklist voor mobile marketing
Dated zondag 13 november 2011; comments

Mobile marketing is sterk in opkomst. Zowel grote marketingbureau's als de slager om de hoek omarmen de combinatie van SMS, mobiele websites, QR-codes en social media. Het is snel, goedkoop en bewezen meer effectief. Toch kan je met mobile marketing plan de plank volledig misslaan. Vandaar deze checklist:

Mobiel winkelen goed voor 15 miljard dollar in 2012
Dated zaterdag 12 november 2011; comments

Volgens een recent onderzoek van Juniper Research zal mobiel winkelen een wereldwijde omzet van 15 miljard dollar geneneren in 2012. Dit is een groei van 50% ten opzicht van 2011.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power