QR codes om geld mee in te zamelen voor het goede doel
Dated zaterdag 12 november 2011; comments

QR codes worden op dit moment vooral ingezet voor reclamecampagnes door de grote merken. Het inscannen van de Quick Response code laat je direct profiteren van een korting of meedoen aan een social campagne.

Dated zaterdag 12 november 2011; comments

Als je gaat daten ben je tegenwoordig niet meer met z'n twee├źn. Via je smartphone, Twitter, SMS en Facebook schuiven alle vrienden virtueel mee aan tafel. Om te zorgen dat de date toch gezellig tussen jou en je date blijft, hier enkele etiquetten:

22% van de betaalde zoekopdrachten in 2012 via mobiel
Dated zaterdag 12 november 2011; comments

In een recent onderzoek van EfficientFrontier kwam naar voren dat op dit moment 6,5% van de betaalde zoekopdrachten via mobiel te gaan. De prognose voor 2012 is echter nog veel opzienbarender: in 2012 zullen 22% van de betaalde zoekopdrachten via mobiel verlopen. Dit betekend dat bedrijven die inkomsten halen via Adwords, hier serieus rekening mee moeten gaan houden.

Dated zaterdag 12 november 2011; comments

Firefox 9 voor Android wordt verwacht op 20 december. In deze versie zet Firefox een aantal verbeteringen door, speciaal voor tablets.

Flash op iPad / iPhone zal er definitief nooit komen, maar is er een alternatief?
Dated donderdag 10 november 2011; comments

De kogel is door de kerk; zelfs Adobe geeft Flash voor mobile op. Flash werd al geweigerd op iOS en ook Microsoft had Flash voor tablets naar het verdomhoekje verwezen. Beide partijen gaven aan dat Flash te onstabiel was en de batterijduur significant af deed nemen.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power