Hoe een mobiele website een persoonlijke website kan zijn
Dated zondag 4 december 2011; comments

ESPN is één van de grootste sportwebsites in de Verenigde Staten. De website voorziet fans in het hele land met nieuws, uitslagen en updates over alle grote sporten. De omvang van de doelgroep het grote aantal sporten dat verslagen wordt, zorgt voor enorme uitdagingen voor de website. Zo dient de website op zo veel mogelijk platformen beschikbaar te zijn om de fans overal en ten alle tijden van informatie te voorzien. Tegelijkertijd dient de website er voor te waken dat de fans niet overladen worden met informatie en om die reden afhaken.

Facebook zet een nieuwe stap in mobile
Dated zondag 4 december 2011; comments

Facebook ging onlangs een partnerdeal aan met Vitrue. Door de samenwerking wordt het nog makkelijker om een doelgroep mobiel te bereiken door middel van Facebook. Vitrue stelt klanten in staat een volledige mobiele applicatie te bouwen achter een Facebook tab. Door de samenwerking met Facebook is deze tab volledig geïntegreerd met Facebook. Zowel in de uitstraling als in functionaliteit.

Mobiele versie iDeal slaat aan
Dated maandag 28 november 2011; comments

De mobiele versie van betaalsysteem iDeal is aangeslagen bij consumenten. 94 procent van de testgroep stelt de dienst een welkome toevoeging te vinden.

Dit is de conclusie van de Rabobank naar aanleiding van een onderzoek dat ze hebben gedaan onder haar klanten.

Betalen met persoonsgegevens verliest aan populariteit
Dated zondag 13 november 2011; comments

Veel reclamecampnes zijn gebaseerd op het verzamelen van persoonsgegevens. In ruil voor je e-mail adres of telefoonnummer krijg je iets gratis, of heb je kans iets te winnen. De persoonsgegevens worden dan gebruikt in latere campagnes, bijvoorbeeld bij nieuwsbrieven.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power